Thaimassage umeå massageapparat rygg

Marknadens idag bästa Nackmassage apparat Massage Värme - Hitta allt inom massage hos Media Markt Företag Massage, Umeå (54.) Kraftfull, skön och avkopplande Shiatsu massage med värme för nacke, axlar, rygg, midja, mage, ben och fötter. Infraröd värme och Shiatsu massage hjälper till att hämma spänningar, befrämja blodcirkulationen, förbättra kvaliteten på sömnen, stärka nervsystemet och immunförsvaret, lindra huvudvärk och migrän. Skapa ditt personliga hemmaspa. Att hitta tiden till att koppla av är A och O för en balanserad livsstil. Nackmassage Quick Heat-funktion marquant Jula Massage - Härliga massageprodukter Det kan vara så lite som ett avslappnande fotbad eller en massageapparat som masserar bort muskelknutor i rygg och axlar. Brogatan 4B 903. Vi har lång erfarenhet av leder, muskler, nacke, rygg.

Thaimassage umeå massageapparat rygg - Andersson MLM.0

Nackmassage har en unik tredimensionell Shiatsu-funktion som imiterar massagen från verkliga händer. Det kan vara så lite som ett avslappnande fotbad eller en massageapparat som masserar bort muskelknutor i rygg och axlar. Mjukar upp och ökar blodcirkulation i nackmuskulaturen med 2 x 2 shiatsu-massagebollar. Inbyggd hastighetskontroll samt av/på-knapp. 299,- Spara 100,- 239,20 exkl. Massagedynan är specialdesignad för nacke och skuldror, och kan även ge värme. Uppladdningsbar 3D smart shiatsu Massage utrustning, även med billaddare. Infraröd värme och Shiatsu massage hjälper till att hämma spänningar, befrämja blodcirkulationen, förbättra kvaliteten på sömnen, stärka nervsystemet och immunförsvaret, lindra huvudvärk och migrän.

Videos

Massage Rooms Young blondes ride hard cock as they play with each other.

Thaimassage umeå massageapparat rygg - Låt spända

Bland annat kan vi erbjuda stötvågsterapi! Avsätt 15 minuter och bli av med muskelspänningar i nackmuskulaturen. Med justerbar rem och Quick Heat-funktion. Välkommen till oss på Jula! Med dessa smidiga massageprodukter kan du när och var som helst ge dig själv eller någon annan härlig massage. Andersson MLM.0 ger dig en välgörande massage som befrämjar rörlighet och cirkulation och motverkar ömma och stela ryggar.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *