Massage mölndal thailändsk massage

massage mölndal thailändsk massage

armbågar, benen och knän. Fler fördelar med att vaxa bort håret är att hårstråets hela rot försvinner med vaxet och på så vis kommer färre och färre hårstrån växa tillbaka. Överraska någon du tycker om och köp ett presentkort hos oss. Läs mer, boka tid Online, du kan boka din tid själv via webben genom att klicka på knappen till höger. Håret på kroppen har olika växtfaser, en del där de växer och en del där de ligger och avvaktar. Sedan drar man bort remsan och förhoppningsvis ska det mesta håret ha försvunnit. På så vis rycker du bort den åt motsatt håll, rakt ut och mothårs, vilket gör vaxningen som effektivast.

Ployroong: Massage mölndal thailändsk massage

Detta för att håren inte kan vara för korta, eftersom de då inte fastnar på vaxremsan. Du kan numera köpa enklare och behändiga vaxremsor där man slipper kladdet genom att gnugga remsorna varma. Nackdelen är att håret måste sparas ut några millimeter efter vaxningsperioden innan man kan vaxa benen igen. Detta undviks lättast genom att torrborsta huden efteråt eller peela huden regelbundet. På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna.

Vaxa -Guide till: Massage mölndal thailändsk massage

Förutom att ge ett ökat välbefinnande används thailändsk massage också som preventiv metod för att stärka kroppens immunförsvar. De nya stråna blir dessutom också tunnare och mjuka på toppen när de växer ut det vill säga inga hårda stubbiga hårstrån som man får vid rakning. Det är alltså aldrig samma hårstrån som försvinner när man vaxar benen. VÅRA Öppettider  : mån-fre:12-20, lör 12-17 söndagar: stängt. Thaimassage : hur fungerar den? Traditionell Thaimassage, den traditionella thailändska massagen - nuad Thai - tror man, utvecklades i Indien för 2500 år sedan av Buddhas läkare Jivaka Kumar Bhaccha. Endast tidsbokning (inga drop IN) 5 kr till välgörande ändamål, för varje massage eller presentkort du köper under februari-mars 2018 skänker vi 5 kr till ett välgörande organisation för små barn i Thailand :. Vaxning är en ganska smärtsam hårborttagningsmetod men ger ett långvarigt och hållbart resultat i upp till fyra veckor.

Massage mölndal thailändsk massage - Datorer till vrak

Genom att använda sin egen kroppsvikt får massören gratiskraft och behöver inte pressa och knåda på samma sätt som vid vanlig massage. Ge bort en upplevelse som ger underbar avslappning och ny energi. I århundraden utfördes thaimassage av munkar som en del av den thailändska läkekonsten. För att slippa den otäcka smärtan vid vaxning kan det hjälpa att ta en värktablett någon timme innan utförandet. Har man otur kan hårstråna som växer ut efter en vaxning börja växa inåt istället. Att vaxa benen är en procedur som upplevs vara både smärtsam och kladdig.

Gratis Hårdporrfilm Blue: Massage mölndal thailändsk massage

Läs mer, gör Någon glad med ett presentkort. Följ oss på escort luleå svenska dejtingsajter Facebook, ployroong Thaimassage, på vår facebooksida hittar du mer information om thaimassage och om vad som händer hos oss. Välkommen till Ployroong Thaimassage Vänortsgatan 8, Mölndal, vi utför thai- massage, huvudmassage och oljemassage. Råd för dig som vill vaxa din kropp. Dator som är ursprungligen levererad med Windows Vista. Datorn är inte provstartad. Datorn är ett reservdels objekt. Följ oss på Facebook, ployroong Thaimassage, på vår facebooksida hittar du mer information om thaimassage och om vad som händer hos oss. Läs mer, gör Någon glad med ett presentkort. Läs mer, gör Någon glad med ett presentkort. Följ oss på Facebook, ployroong Thaimassage, på vår facebooksida hittar du mer information om thaimassage och om vad som händer hos oss. Följ oss på Facebook, ployroong Thaimassage, på vår facebooksida hittar du mer information om thaimassage och om vad som händer hos oss.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *